Beste voeding en supplementen voor spieropbouw

Beste voeding en supplementen voor spieropbouw - blog

Beste voeding en supplementen voor spieropbouw

Welke supplementen voor spieropbouw?

Wil jij gespierder worden? Dat kan door op de juiste manier te trainen en door op jouw voeding te letten. Want niet alleen krachttraining zorgt ervoor dat je meer spiermassa en minder vetmassa krijgt, ook je voeding speelt hier een rol bij. Welke voeding en supplementen heb je nodig voor spieropbouw? Dat vertelt DMK Nutrition je!

Ideale voeding voor spieropbouw

Gezond eten is de basis voor een goede prestatie. Dat geldt ook voor spieropbouw. Houd daarom de richtlijnen die door het Voedingscentrum zijn opgesteld aan. Dan krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt en profiteer je van gezondheidsvoordelen die je helpen bij spieropbouw. Maar voor het vergroten van jouw spiermassa, wordt geadviseerd om wel wat meer eiwit in te nemen. Jouw spieren hebben namelijk extra eiwit nodig om te kunnen herstellen na een intensieve training. Als je te weinig eiwit binnen krijgt, zullen jouw spieren minder goed herstellen, waardoor je minder goed kunt presteren tijdens een volgende training. Bovendien leveren eiwitten ook energie. Met voldoende energie kun jij het maximale uit jouw training halen en jouw doel bereiken, namelijk spieropbouw.

Eiwitten voor spieropbouw

Eiwitten heb je dus nodig voor spieropbouw. Maar hoe zorg je ervoor dat je voldoende eiwit binnenkrijgt? Eiwit kun je zowel uit dierlijke als uit plantaardige producten halen. Dierlijke eiwitten zitten bijvoorbeeld in vlees, vis, kaas, melk en eieren. Plantaardige eiwitten vind je vooral in noten, peulvruchten, graanproducten en brood. Vlees is het rijkst aan eiwit, namelijk 20-30%. Ook vis scoort goed!

Proteïne shakes voor spieropbouw

Maar je kunt ook proteïne shakes gebruiken voor spieropbouw. Proteïne is een andere benaming voor eiwit. In proteïne shakes zitten dus eiwitten die helpen bij het groeien, onderhouden en herstellen van jouw spieren. Je geeft jouw eiwitniveau zo op een eenvoudige, maar vooral ook lekkere, manier een boost. En je hebt bij DMK Nutrition ook nog eens de keuze uit verschillende smaken! Ga je voor aardbei, banaan of vanille? We hebben ook een vegan variant. Via onze webshop zijn de proteïne shakes te bestellen. De levertijd is 1-2 dagen. Wij leveren door heel Nederland en België met de volgende voordelen:

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Scherpe prijs
  • Samenwerking met sportscholen
  • Goede samenstelling (krachtige producten)
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Meer weten over eten en spieropbouw?

Wil je meer weten over eten of supplementen voor spieropbouw? Of heb je nog andere vragen voor ons? Stuur een e-mail naar info@dmk-nutrition.nl of bel ons.

haal het beste uit je Workout
  • Gratis verzending v.a. €75,-
  • Scherpe prijs
  • Samenwerking met sportscholen